Accommodatie

Ai-Ais Restcamp

Namibië > Zuid-NamibiĆ« > Fish River Canyon Regio > Ai-Ais > Ai-Ais RestcampAi-Ais is als een oase in de woestijn. Het restcamp is gelegen aan de zuidkant van de Fish River Canyon en beschikt over warmwaterbronnen die ook voor dagjesmensen toegankelijk zijn. Verder treft u hier een benzinepomp, restaurant en winkeltje. De accommodaties bestaat uit chalets, appartementen en er is een camping.
In 2008 is het restcamp geheel en al gerenoveerd.

Ai-Ais ligt aan de zuidkant van de Fish River Canyon, aan de C 10, 80 kilometer zuidelijk van het uitkijkpunt bij Hobas Campsite.

In het restcamp is een spa aanwezig met warmwaterbronnen (overdekt) en een buitenzwembad. Bij de receptie treft u een restaurant (ontbijt, lunch en diner) en winkeltje met postkantoor. Aan het begin van het resort is een benzinestation aanwezig.
Als u als dagjesbezoeker gebruik wilt maken van de spafaciltiteiten kunt u zich bij de receptie melden. Voor gasten met geboekte accommodatie bestaat de mogelijkheid om een begeleide excursie te boeken die u ondermeer naar de uitkijkpunten bij Hobas Campsite brengt. Een volle dagexcursie kost 800 N$ per persoon, een halve dag excursie 400 N$. Kinderen onder 6 jaar worden niet toegestaan op de excursie; kinderen tussen 6 en 12 jaar betalen 50%.

Het Ai-Ais restcamp wordt in 2008 geheel gerenoveerd en is ingericht met ruime en comfortabele dubbelkamers met ensuite badkamers. De familie Bush-chalets hebben 4 bedden en zijn ingericht met een lounge en keukentje.
Voor kampeerders is er een camping aanwezig die plaats biedt aan 8 tenten.

Verzorging
Uw boeking via NWR is gebaseerd op logies bij de camping en familiekamers. Maaltijden en excursies kunt u boeken via de receptie van het complex. Bij de River View en Mountain View kamers verblijft u op B&B.

Seizoenen
Het laagseizoen loopt van 1 november 2011 tot en met 31 mei 2012.
Het hoogseizoen begint op 1 juni 2012 tot en met 31 oktober 2012.

Prijzen
Camping p.p.p.n. N$ 125,00
Mountain view dubbelkamer p.p. (Laagseizoen) N$ 350,00
Mountain view dubbelkamer p.p. (Hoogseizoen) N$ 450,00
River view dubbel kamer p.p. (Laagseizoen) N$ 420,00
River view dubbel kamer p.p. (Hoogseizoen) N$ 550,00
Familiekamer p.p.(Laagseizoen) N$ 525,00
Familiekamer p.p.(Hoogseizoen) N$ 650,00

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Kinderen jonger dan 6 jaar kunnen niet mee op de begeleide excursies.

Vanaf Noordoewer
Vanaf Noordoewer volgt u 38 kilometer de B1 tot u de afslag met de D 316 krijgt. Hier gaat u linksaf en blijft deze gravelweg 62 kilometer volgen tot de aansluiting met de C10. U gaat links en krijgt na 10 kilometer het resort.

Vanaf Keetmanshoop
Vanaf Keetmanshoop kunt u twee routes volgen. De kortste route (213 km) loopt via Fish River Main Point. Deze route neemt wel meer tijd in beslag dan de langere route via Grunau (240 km) waar u langer over asfalt rijdt.
Voor de route via Fish River Main Point neemt u vanaf Keetmanshoop de B4. Blijf deze volgen tot Seeheim. Ga nu linksaf de C12 op en volg deze tot de kruising met de C 37. Ga hier rechts naar Fish River Canyon Viewpoint. Na een uitstapje bij dit mooie uitkijkpunt kunt u de C37 verder afzakken naar Ai Ais.
Voor de tweede route gaat u vanaf Keetmanshoop de B1 op richting Grunau. Rijdt door Grunau heen richting Noordower. Na ruim 30 kilometer gaat u rechtsaf de C 10 op richting Ai Ais.


Adres:C10, Fish River Canyon-zuid
Plaats:Ai-Ais
Telefoon:+264 (0)63 262 045
Fax:+264 (0)63 262 048
E-mail adres:reservations@nwr.com.na
Website:www.nwr.com.na

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarnamibie.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Namibië!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links