Accommodatie

Cornerstone Guesthouse

Namibië > Namib Desert > De Kust > Swakopmund > Cornerstone GuesthouseCornerstone bestaat uit 2 appartementen aan het strand en een guesthouse. Het guesthouse is een klein, prive en rustig guesthouse in Swakopmnund. Het ligt op een klein stukje wandelen van strand en ook van centrum. Het guesthouse is een aantrekkelijk en klein familiebedrijf, met de moderne faciliteiten van een luxe hotel. Doordat het geen grote lodge is krijgt iedere gast persoonlijke aandacht en voelt iedereen zich hier meteen thuis. Maak een wandeling over het strand, bezoek een paar leuke cafes, bezoek leuke winkeltjes, maak een rondje over de markt en overnacht dan heerlijk in uw mooie en moderne kamer bij Cornerstone Guesthouse.

Cornerstone Guesthouse is een klein, prive en rustig guesthouse in Swakopmnund. Het ligt op een klein stukje wandelen van strand en ook van centrum. Swakopmund is een klein stadje aan de Skeleton Coast. Het ligt 30km ten noorden van Walvis Bay, 70km ten zuiden van Henties Bay en is voor iedere reis een essentiele stopover tussen Etosha en Sossusvlei.

Algemene faciliteiten en service van Cornerstone Guesthouse:
 • Beveiligde parkeerplaatsen
 • Strand om paar minuten wandelen
 • Restaurants op 5 minuten wandelen
 • Internet voor de gastendie in het guesthouse verblijven
 • Wasservice
 • Credit cards worden geaccepteerd
 • Gratis WIFI

Er zijn bij Cornerstone Guesthouse 7 kamers, waarvan 2 familiekamers. Elke kamer wordt elke dag netjes schoongemaakt. De kamers hebben een prive ingang en een kleine patio met tafel en stoelen Verder heeft elke kamer een en-suite badkamer, een mini bar, een kluis, een tv, een ventilator en verwarming.

Buiten de 7 kamers in het Guesthouse kunt er ook voor kiezen om in een appartement te verblijven. Er zijn er drie waarvan er twee mooi aan het strand liggen en één in het centrum van Swakopmund. Er zijn 3 kamers in de appartementen die zijn voorzien van alle gemakken.

Verzorging
De verzorging in het guesthouse is op basis van logies, inclusief ontbijt. De verzorging in de appartementen is op basis van zelfcatering, maar u kunt er ook voor kiezen om op basis B&B te verblijven. In dat geval betaalt u 75 N$ per persoon per dag extra.
Het ontbijt wordt elke ochtend in het guesthouse geserveerd tussen 07.00 en 09.00.

De prijs van het appartement is gebaseerd op 2 personen. Er kunnen maximaal 6 personen in het appartement, dus de prijs hangt af van het aantal personen. Het appartement wordt in het geheel verhuurd per boeking; het appartement deelt u nooit met andere gasten, ook al gebruikt u nu maar 1 kamer.

Prijzen
Dubbelkamer p.p. N$ 525,00
Dubbelkamer tot 31 oktober 2013 N$ 590,00
1 persoonskamer N$ 750,00
kinderen 4 - 16 jaar N$ 295,00
Dubbelkamer p.p. tot 31 oktober 2014 N$ 620,00
1 persoonskamer N$ 780,00
kinderen 4 - 16 jaar N$ 310,00
Appartement Mole & Atlantic Sicht tot 31-10-2014 N$ 0,00
1 - 2 personen of 1 slaapkamer N$ 1.400,00
3 - 4 personen of 2 slaapkamers N$ 2.000,00
5 - 6 personeen of 3 slaapkamers N$ 2.400,00
Appartement Moringa tot 31-10-2014 N$ 0,00
1-2 personen of 1 slaapkamer N$ 1.200,00
3-4 personen of 2 slaapkamers N$ 1.800,00
5-6 personen of 3 slaapkamers N$ 2.200,00
Klik hier om de beschikbaarheid realtime te checken op de website van Nightsbridge (opent in een nieuw venster)

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom bij Cornerstone Guesthouse.

Cornerstone heeft gratis WIFI in het guesthouse én in de appartementen

Vanaf Henties Bay
Vanuit Hentiesbaai komt u Swakopmund binnenrijden via de Hentiesbaai Road (nieuwe naam: Daniel Kamho en in Swakopmund centrum Moses/ Garoeb Street). U blijft deze weg volgen totdat u niet meer verder kunt (u bent hierbij al door heel Swakopmund gereden). Dan slaat u rechts de Rhode Allee Street op. De 5de kruising is de Hedrik Witbooi Street. Cornerstone Guesthouse ligt aan uw rechterkant op de hoek.

Vanaf Walvisbay
U neemt vanuit Walvis Bay de B2 richting Swakopmund. Swakopmund binnenkomend neemt u de tweede straat links ( Rhode Allee) en daarna de eerste straat rechts. Cornerstone Guesthouse ligt aan uw rechterkant op nummer 40.

Vanaf Windhoek Luchthaven
U neemt vanuit windhoek de B1 en daarna de B2 richting Swakopmund. Als u Swakopmund binnenrijdt blijft u de bordjes Walvis Bay volgen (B2). Deze weg leidt u door Swakopmund heen, u rijdt onderandere door de straten Sam Nujome Ave en Nathaniel Maxuilili. Wanneer u op het kruispunt aankomt van Nathaniel Maxuilili en Rhode Allee (u rijdt hier al bijna Swakopmund uit) gaat u rechts en daarna meteen weer rechts Hendrik Witbooi Street in. Cornerstone Guesthouse ligt dan aan uw linkerkant op nummer 40.

Vanaf Sesriem
U volgt de C19 naar Solitaire. Vanaf daar gaat u verder over de C14 dwars door het Namib Naukluft Park en via Walvis Bay verder over de B2 naar Swakopmund. Swakopmund binnenkomend neemt u de tweede straat links ( Rhode Allee) en daarna de eerste straat rechts. Cornerstone Guesthouse ligt aan uw rechterkant op nummer 40.


Contactpersoon:Robyn Gloditzsch
Adres:40, Hendrik Witbooi Street
Plaats:Swakopmund
Telefoon:+264 (0)64 462 468
Fax:+264 (0)64 462 363
Mobiel:+264 (0)81 129 0026
E-mail adres:info@cornerstoneguesthouse.com
Website:www.cornerstoneguesthouse.com

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Direct boeken? Klik hier!
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Namibië!

 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Cornerstone is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een populair guesthouse binnen Swakopmund. Er heerst een prettige sfeer, heeft goede kamers en vriendelijke service.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links