Accommodatie

Desert Breeze

Namibië > Namib Desert > De Kust > Swakopmund > Desert BreezeDesert Breeze verbindt de Namib woestijn met de architectuur van Swakopmund dat slechts op enkele minuten afstand ligt. De lodge is heel knap gebouwd aan de rand van het stadje en kijkt uit over de weidse duinen van de Namib woestijn. De chalets zijn kleurvol waardoor er een kunstzinnig contrast ontstaat met het landschap. Grote artistieke basalten beelden kjjken mee over het landschap.
Desert Breeze ligt absoluut op een perfecte locatie om de ruimte - die zo stil en sereen is - te ervaren: een verleiding voor de zintuigen en voedsel voor de ziel.

Desert Breeze ligt aan de woestijnkant van Swakopmund, aan de rand van het stadje met uitkijk over de Namib woestijn. De accommodatie heeft bijzonder goed gebruik gemaakt van haar ligging en de mooie maar barre schoonheid van de woestijn op een speciale wijze geintergreerd.

De 12 chalets hebben elk een verbindingspad naar de lounge waar ook de receptie en de ontbijtkamer is gelegen. Via de receptie kunt u uw wasgoed laten verzorgen of activiteiten boeken. Natuurlijk worden er reserveringen voor restaurants gemaakt indien u dit wilt. Creditcards worden geaccepteerd.

Desert Breeze bestaat uit 12 luxe bungalows en één grote villa met 2 slaapkamers, die elk uitzicht hebben op de Namib woestijn. Zowel vanuit uw bed als vanaf het zonnedek kunt u van deze uitzichten genieten. De stijl bij Desert Breeze is verfijnd en luxe van de inrichting tot aan het ontbijt: u wordt bij Desert Breeze gepamperd en verwend.
Elke bungalow heeft WIFI, een minibar, koffie- en theefaciliteiten en een digitale kluis. Er is een zitje in de bungalow en een zitje op het zonnedek. Er is zowel een waaier als verwarming in de chalets. Uw kamer wordt dagelijks schoongemaakt.
De bedden zijn voorzien van mooi en luxe beddengoed en de badkamer is en suite met douche, toilet en wastafel.

Verzorging
Overnachtingen zijn inclusief ontbijt. Ontbijt wordt geserveerd tussen 07.00 en 09.30 uur.

Prijzen
1-persoonskamer N$ 1.400,00
2 persoonskamer (double of twin), per persoon N$ 950,00
Villa (per nacht bij 1 persoon) N$ 2.850,00
Villa per nacht bij 2 personen) N$ 3.475,00
Villa bij extra personen, pp N$ 740,00

Vanaf Sesriem
U volgt de C19 naar Solitaire. Vanaf daar gaat u verder over de C14 dwars door het Namib Naukluft Park en via Walvis Bay verder over de B2 naar Swakopmund. U komt de stad ingereden via een brug over de lagune. Het makkelijkste is om de B2 te blijven volgen. U gaat daarvoor de vijfde straat rechtsaf (volgens het kaartje hieronder de derde straat, maar er zitten nog 2 kleine straatjes tussen). U volgt de B2 eigenlijk weer de stad uit richting Windhoek. De laatste straat gaat u rechtsaf, de Aukas straat in. Volg deze tot het einde en slaat u dan linksaf. Aan het eind van de straat ziet u vanzelf Desert Breeze aangegeven.

Vanaf Henties BayContactpersoon:Margaret Moolenaar
Plaats:Swakopmund
Telefoon:+264 64 406 236
Fax:+264 64 406 237
Mobiel:+264 81 149 4979
E-mail adres:info@desertbreezeswakopmund.com
Website:www.desertbreezeswakopmund.com

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarnamibie.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Namibië!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

De Namib woestijn is op bijzondere artistieke en bijna spirituele wijze geintegreerd in Desert Breeze Lodge. Alle chalets kijken uit op de duinen van de woestijn en worden daarin vergezeld door grote stenen sculpturen. De vrolijk geschilderde chalets bieden een mooi contrast met de omgeving. Desert Breeze biedt alle stilte en ruimte maar ligt toch aan de rand van Swakopmund.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links