Accommodatie

Dolomite Camp

Namibië > Noord-NamibiĆ« > Etosha en omgeving > Etosha National Park - Dolomite Camp > Dolomite CampGelegen in het uitgestrekte westen van Etosha National Park met veel dolomiet biedt Dolomite Camp een intieme ervaring van een van de meest schilderachtige gebieden van het park, een gebied waar voorheen bedreigde diersoorten als de zwarte neushoorn en de black-faced impala met succes zijn gefokt. Dolomite Camp is het allernieuwste kamp van NWR en geopend in mei 2011.

Gelegen in het uitgestrekte westen van Etosha National Park

Het kamp bestaat uit een ruime receptie, lounge, bar en restaurant, en biedt tijdens zonsopkomst en zonsondergang een prachtig uitzicht over de omliggende savanne.

Er leidt vanaf de hoofdgebouw een wandelpad naar rietgedekte en-suite chalets waarvan twee luxe chalets met eigen dompelbad. Er zijn 12 chalets gericht naar de zonsondergang en 8 naar de zonsopgang. Elke chalet is voorzien van grote openslaande deuren die leiden naar een balkon.
De interieurs zijn ontworpen om te integreren in de natuurlijke omgeving, gekenmerkt door dolomiet rotsformaties, Mopane, Moringa en savanne bos.

Verzorging
De overnachtingen zijn alle op basis van bed en ontbijt.

Seizoenen
Het laagseizoen loopt van 1 november 2011 tot en met 31 mei 2012.
Het hoogseizoen begint op 1 juni 2012 tot en met 31 oktober 2012.

Safari's
De middag- en ochtendsafari kunnen geboekt worden voor 500 N$ per persoon. De nachtsafari kost 600 N$ per persoon. Kinderen tussen 6 en 12 jaar krijgen 50% korting. Kinderen jonger dan 6 jaar mogen niet mee op safari.

Prijzen
Bush Chalet p.p. (Laagseizoen) N$ 750,00
Bush Chalet p.p. (Hoogseizoen) N$ 900,00
Deluxe Chalet p.p. (Laagseizoen) N$ 1.200,00
Deluxe Chalet p.p. (Hoogseizoen) N$ 1.400,00

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Kinderen tot 6 jaar verblijven gratis. Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar geldt 50% korting op het volwassentarief.

De boekingen dienen gedaan te worden bij Namibian Wildlife Resort (NWR), telefoon: +264 (0)61 285 7200.
Let erop dat u op tijd bij de Gate van Etosha aankomt. Het park is dagelijks geopend van zonsopgang tot zonsondergang. Dit verschilt natuurlijk naar gelang het zomer of winter is. Ga er van uit dat de Gate rond 18.00 sluit. Wij willen u er nogmaals op wijzen dat de entreegelden ter plaatse moeten worden betaald.

Vanaf Opuwo
Neem vanuit Opuwo de C41. Bij de kruising met de C35 gaat u rechts de C35 richting Kamanjab. U rijdtEtosha NP binnen bij The Galton Gate. Passeer de gate en volg de bordjes Dolomite Camp.

Vanaf Khorixas
Neem vanuit Khorixas de C39 . Na 8 kilometer slaat u af naar de C35 richting Kamanjab. U passeert Kamanjab (u blijft op de C35) en na ongeveer 68 kilometer komt u bij Galton Gate. Passeer de gate en volg de bordjes Dolomite Camp.

Vanaf Etosha National Park - Okaukuejo
In het begin zijn enkele safariroutes mogelijk. Daarna volgt u het pad via Sonderkop, Duiwelsvuur, Teespoed naar Dolomite.


Plaats:Etosha National Park - Dolomite Camp
Telefoon:+264 61 285 7200
Fax:+264 61 224 900
E-mail adres:reservations@nwr.com.na
Website:www.nwr.com.na

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarnamibie.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Namibië!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links