Accommodatie

Epupa Camp

Namibië > Noord-West Namibië > Kaokoland > Epupa Falls > Epupa CampKaokoland in het noordwesten van Namibië is een bijzonder gebied dat tot nog echte wildernis is - eigenlijk het laatste stuk wildernis in Namibië. Midden in dit gebied ligt Epupa Camp, zo'n 800 meter verwijderd van de Epupa Falls. Dit kleine luxe tentencamp met kampeerplaatsen biedt een ontspannende, maar tegelijkertijd opwindende dagen aan, compleet met persoonlijke service en goed eten. De omgeving van Epupa biedt een heel scala van activiteiten. Zo kunt u de Himba stam bezoeken, verschillende wandeltochten maken, genieten van heel veel verschillende vogelsoorten en raften. Een minimaal verblijf van twee nachten wordt hier aangeraden om echt van deze omgeving te kunnen genieten.

Epupa Camp is gelegen aan de Kunene Rivier, zo'n 800 meter van de Epupa Falls. De Kunene Rivier vormt de grens tussen Namibië & Angola. Epupa is het makkelijkst bereikbaar vanuit Opuwo.

Algemene faciliteiten en service van Epupa Camp:
 • Beveiligde parkeerplaatsen
 • Zwembad
 • Bar
 • Restaurant
 • Internet voor de gasten
 • Wasservice
 • Vliegveldtransfers
 • Credit cards worden geaccepteerd


Activiteiten
Op 10km van het kamp liggen enkele Himbadorpen. U kunt deze bezoeken met de gidsen die u alles vertellen over de leefwijze van de Himba's. Zij begeleiden u ook tijdens de wandelingen langs de rivier. De zonsondergangen zijn een belevenis vanaf de berg met prachtig uitzicht op dit groene gedeelte van Namibië. Overdag kunt u de watervallen bezoeken of één van de natuurlijke waterpoeltjes tussen de rotsen. De lodge heeft plattegronden voor wandelingen van een halve dag. Verder kunt u hier raften of een boottocht maken om speciaal op zoek te gaan naar de 238 vogelsoorten die hier voorkomen.

Epupa Camp heeft negen luxe safaritenten die elk een en suite badkamer hebben met balkon dat uitzicht geeft op de rivier. Daarnaast zijn er5 exclusieve kampeerplekken die prachtig gelegen zijn onder Makalani bomen. Elke plek heeft uitzicht over de rivier, een eigen badkamer met douche (koud en warm water), toilet, twee wasbakken en een barbecueplek.

Verzorging
Onderstaande prijzen zijn op op basis van ontbijt en diner. Daarnaast kunt u op het kampeer terrein ook verblijven op basis van zelfcatering. Het ontbijt wordt elke ochtend geserveerd tussen 07.30 en 09.00, gemiddelde prijs voor een ontbijt is N$85. De lunch wordt elke dag geserveerd tussen 12.30 en 14.00, de gemiddelde prijs is N$110. Het diner wordt elke avond geserveerd tussen 20.00 en 21.30. Gemiddelde prijs voor een diner is N$210.

Prijzen
Camping p.p.p.n. N$ 120,00
Tent p.p. N$ 1.260,00
1-persoonskamer N$ 1.785,00

Kinderen van alle leeftijden zjin welkom bij Epupa Camp.

NTB HAN

Vanaf Opuwo
Vanaf Opuwo neemt u de D3700/C43 noord over een 180 km lange gravelweg die overwegend in goede conditie is. Een 4x4 is desondanks wel zeer aan te raden. Aangekomen bij de watervallen kunt u de bordjes volgen naar de lodge die 800 meter stroomopwaarts ligt.

Vanaf Ruacana
Rij vanuit Ruacana naar het westen langs de Kunene River af en passeer Swartnooisdrift. Neem de DR3701 richting Epembe en neem ga dan rechts de DR3700. Deze weg neemt u naar Epupa. Aangekomen bij de watervallen kunt u de bordjes volgen naar de lodge die 800 meter stroomopwaarts ligt. De weg langs de Kunene Rivier is een echte 4x4 weg. Het duurt ongeveer 10 uur om van Swartbooisdrift in Epupa te komen. Neem deze weg alleen als u met meerdere 4x4 auto's bent, u een ervaren 4x4 chauffeur bent, genoeg tijd hebt en u meerdere reserve banden bij u heeft.


Contactpersoon:Marlien van Zijl
Adres:Epupa Falls, 800 meter upstream
Plaats:Epupa Falls
Telefoon:+264 (0)61 23 2740
Fax:+264 (0)61 24 9876
Mobiel:+264 (0)81 366 4003
E-mail adres:reservations@epupa.com.na
Website:www.epupa.com.na

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarnamibie.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Namibië!

 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Epupa Camp ligt in het laatste stuk echte wildernis van Namibië op de grens met Angola. Het Kaokaveld is de thuisbasis van de Himbastam die hier nog zeer traditioneel leeft. Epupa Camp heeft ondermeer mooie en suite ingerichte tenten.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links