Accommodatie

Halali Restcamp

Namibië > Noord-NamibiĆ« > Etosha en omgeving > Etosha National Park - Halali > Halali RestcampHalali ligt midden in het Etosha, zuidelijk van de waterpan. Met 62 bungalows is dit het kleinste camp. Bovendien is het ook het meest nieuwe restcamp, ook al staat het camp er al weer vanaf 1967. Evenals Okaukuejo en Namutoni heeft Halali rond 2007 een ingrijpende renovatie ondergaan.
Vanuit dit camp is een kleine wandeling mogelijk, aangegeven middels bordejs met ''Tsumasa'. Het leuke aan Halali is vooral de drinkwaterplaats dat bijna een theater op zichzelf is. Rondom de waterplaats Moringa uit 1992 is een tribune gebouwd die goed zicht geeft op de dieren beneden.

Halali ligt centraal in het Etosha National Park, ongeveer halverwege de oostelijke ingang Von Lindequist en de zuidelijke ingang Andersson's Gate.

Op het centrale plein ligt de receptie, een restaurant,, een bar en een winkeltje. Via de receptie kunt u ondermeer safari's boeken. Er worden ochtend- en middagsafari's georganiseerd voor 500 N$ per persoon. Nachtsafari's kosten 600 N$ per peroon. Kinderen onder 6 jaar mogen niet mee. Kinderen tussen 6 en 12 jaar krijgen 50% korting.
De drinkwaterplaats is zowel per auto als lopend bereikbaar en is de gehele nacht verlicht. Binnen het camp is bovendien een natuurwandeling uitgezet die u zonder zorgen kunt maken.
Voor gehandicapten zijn er enkele speciale units die ondermeer over een grote badkamer beschikken.

Halali beschikt over veel verschillende type accommodatie. Zo zijn er 2 familiechalets met 4 bedden en een braaifaciliteit. De bushchalets zijn verdeeld in 10 chalets met 2 slaapkamers (4 bedden) en 10 chalets met elk 2 bedden. Alle chalets hebben natuurlijk een badkamer en-suite. Ook deze chalets hebben een braai. De 39 2-persoonskamers zijn ingericht met een badkamer en -suite. Op de camping zijn diverse campingplaatsen.

Verzorging
De overnachtingen zijn alle op basis van bed en ontbijt. De Bush Chalet staat genoemd onder chalet. De chalets met 4 bedden zijn in het hoogseizoen 50 N$ per persoon per nacht duurder. Dat geldt ook voor de rolstoelvriendelijke chalets.

Seizoenen
Het laagseizoen loopt van 1 november 2011 tot en met 31 mei 2012.
Het hoogseizoen begint op 1 juni 2012 tot en met 31 oktober 2012.

Safari's
De middag- en ochtendsafari kunnen geboekt worden voor 450 N$ per persoon. De nachtsafari kost 550 N$ per persoon. Kinderen tussen 6 en 12 jaar krijgen 50% korting. Kinderen jonger dan 6 jaar mogen niet mee op safari.

Prijzen
Camping p.p.p.n. N$ 100,00
Dubbelkamer p.p. (Laagseizoen) N$ 500,00
Dubbelkamer p.p. (Hoogseizoen) N$ 700,00
Chalet p.p. (Laagseizoen) N$ 550,00
Chalet p.p. (Hoogseizoen) N$ 950,00
Familiekamer p.p.(Laagseizoen) N$ 600,00
Familiekamer p.p.(Hoogseizoen) N$ 950,00
Bruidssuite p.p. (Laagseizoen) N$ 600,00
Bruidssuite p.p. (Hoogseizoen) N$ 950,00

Verblijf voor 31 juli 2010 minimaal 3 nachten in het prachtige Halali Restcamp in Etosha National Park en ontvang de 4e nacht gratis!

Kinderen onder 6 jaar verblijven gratis. Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar wordt 50% korting gegeven.

Uw entree voor het Etosha Park kunt u niet bij de ingang afrekenen. Dit dient te gebeuren in ofwel Okaukuejo of Namutomi. Let er op dat uw toegangsbewijs lang genoeg geldig is. Als u het park later verlaat dan is aangegeven, kan het zijn dat u terug moet rijden naar de gate waar u bent binnengekomen.

Vanaf Etosha National Park - Okaukuejo
Eerst rijdt u naar Khorixas. Dit kunt u doen door de D 2612 rechtsaf te nemen en door te blijven rijden tot u de krusing met de C39 krijgt. Ga hier dan rechts. U kunt echter ook de D 2612 linksaf nemen en na circa 35 kilometer linksaf te slaan op de D 2628. Deze komt ook uit op de C 39. Blijf deze volgen tot Outjo en sla hier linksaf de C 38 op richting de Anderssons Gate. Bij de Anderssons Gate kunt u uw reservering laten zien voor de accommodatie. U moet nog wel entree betalen. Okaukuejo is zo'n 16 kilometer het park in. Tussen Okaukuejo en Halali kunt u diverse paden rijden, speurend naar wild.

Vanaf Otjiwarongo
Vanaf Otjiwarongo volgt u de B1 via Otavi en Tsumeb richting Etosha. Rijdt door tot de Von Lindequist gate, betaal uw park fees en rijd door tot Halali. U kunt echter ook kiezen om vanaf Ontjiwarongo richting Outjo te rijden en Etosha via Andersson's Gate binnen te gaan. Halali ligt ongeveer halverwege het park richting Von Lindequist Gate.


Kinderen van alle leeftijden zijn welkom en kunnen zich ondermeer vermaken in het zwembad. Ook mogen zij mee naar de drinkwaterplaats.

Halali heeft enkele units die geschikt zijn voor rolstoelen. Zo is de badkamer ruim van opzet.

Adres:PO Box 2015
Plaats:Tsumeb
Telefoon:+264(0)67-229 300
Fax:+264(0)67-229 306
E-mail adres:reservations@nwr.com.na
Website:www.nwr.com.na

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarnamibie.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
Ik wil gebruik maken van de actie van deze accommodatie
 

Fotogalerij

Namibië!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

De drinkwaterplaats van Halali oogt als een theater waar u vanaf een tribune naar de voorstelling van het wild kijkt. Het theater is bovendien de hele nacht geopend.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links