Accommodatie

Kalahari Farmstall & Accommodation

Namibië > Zuid-Namibië > Kalahari-Zuid > Mata Mata > Kalahari Farmstall & AccommodationKalahari Farmstall is een ideale accommodatie op weg naar - of komend van - het Kgalagadi National Park in Zuid Afrika. De lodge ligt 14 km buiten de toegangspoort Mata Mata aan de C15. Na een lange dag safari in het park, is het heerlijk om met een koel drankje in de hand de zon over de Kalahari te zien ondergaan. Bij Kalahari Farmstall kunt u nog even nagenieten van het rode zand, de stilte en de grootsheid van de Kalahari.
U kunt bij Kalahari Farmstall overnachten in een prettige kamer met badkamer en suite en airconditioning of kamperen. Er is een restaurant en een zwembad, internet en een koffieshop - eigenlijk alles wat het verblijf prettig maakt in het midden van de Kalahari. Laat u verrassen door deze bijzondere locatie, die ook nog eens zeer betaalbaar is.

Kalahari Farmstall is een ideale accommodatie op weg naar - of komend van - het Kgalagadi National Park in Zuid Afrika. De lodge ligt 14 km buiten de toegangspoort Mata Mata aan de C15.
U kunt bij Kalahari Farmstall overnachten in een prettige kamer met badkamer en suite en airconditioning of kamperen. Er is een restaurant en een zwembad, internet en een koffieshop - eigenlijk alles wat het verblijf prettig maakt in het midden van de Kalahari.

GPS Coordinaten: S25.67358 E19.89552

Het hart van Kalahari Farmstall is het farmhuis met de koffieshop en restaurant. Heel wat hongerige en dorstige reizigers zijn hier dankbaar neergestreken voor een koel drankje en een lekker stuk biltong. Daarnaast serveert de deli lekkere lunches en op verzoek diners in de avond. In de tuin ligt een zwembad. Er is geen gsm verbinding, maar wel internet. Ook kunt u per creditcard betalen. U kunt uw wasgoed laten doen.

Kalahari Farmstall heeft 5 kamers, die verdeeld zijn in 3 familiekamers in cottages in de tuin en 2 familiekamer in het farmhuis. De kamers zijn ingericht met badkamer, ariconditioning en keukentje met braai buiten als zelfcateringoptie. Bij reservering hoort Marica graag of u het diner in het restaurant wilt gebruiken. De kamers worden dagelijks schoongemaakt.
Daarnaast heeft Kalahari Farmstall enkele campingplaatsen ter beschikking met elektriciteit. Er zijn braaiplekken en warme douches beschikbaar voor kampeerders.

Verzorging
De prijzen van Kalahari Farmstall zijn zeer billijk want gelden per nacht per unit, ongeacht het aantal personen.
Overnachtingen zijn op basis van zelfcatering. U kunt ontbijt bijboeken voor 65 N$ per persoon. Ontbijt wordt opgediend tussen 07.00 en 11.00 uur. Lunch is mogelijk tussen 12.00 en 15.00 uur voor 75 N$. U kunt ook dineren in de lodge maar dat moet u bij reservering aangeven. Dit wordt geserveerd tussen 19.00 en 21.00 uur voor N$ 150,00.
Prijzen zijn gedurende het hele jaar hetzelfde. Kalahari Farmstall heeft geen laag- of hoogseizoensprijzen.

Prijzen
1-persoonskamer N$ 650,00
Dubbelkamer per nacht N$ 650,00
Familiekamer N$ 650,00
Camping per auto N$ 200,00
Klik hier om de beschikbaarheid realtime te checken op de website van Nightsbridge (opent in een nieuw venster)

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Alle kamers zijn ingericht als familiekamer en er is veel ruimte voor kinderen om te spelen.

U mag vanuit Mata Mata Namibië safari's maken in het Kgalagadi National Park. Als u dit een dagje doet en direct weer terug rijdt naar Namibië (geen overnachting), kunt u dit doen zonder douane. Komt u vanuit Zuid Afrika en wilt u Mata Mata als doorgang gebruiken, dan dient u minimaal 2 nachten accommodatie in het park te boeken. Kijkt u op: http://www.opreisnaarzuidafrika.nl/Zuid-Afrika/Northern_Cape/Green_Kalahari/Kgalagadi_Transfrontier_Park

Contactpersoon:Marica
Adres:C 15 - 14 km from Mata Mata border - Gemsbok pan
Plaats:Mata Mata
Telefoon:+264 (0)63 693 115
Fax:+264 (0)63 683390
E-mail adres:marica@iway.na
Website:www.kalaharifarmstall.com

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Direct boeken? Klik hier!
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Namibië!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

De zonsondergang in de Kalahari is elke dag weer een spektakel. De rode duinen, de gloeiende zon. Bij Kalahari Farmstall kunt u genieten van deze mooie natuur met een koud drankje in de hand na een lange safaridag in het Kgalagadi National Park.Kalahari Farmstall ligt slechts 15 minuten van de toegang Mata Mata.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links