Accommodatie

Namutoni Resort

Namibië > Noord-NamibiĆ« > Etosha en omgeving > Etosha National Park - Namutoni > Namutoni ResortNamutoni is gebouwd rond een oud Duits kasteel dat nog gebouwd is voor het begin van de 20e eeuw. In de late jaren '50 is het kasteel omgebouwd tot toeristische accommodatie en geheel gerenoveerd in 2008. Van de meest eenvoudige accommodatie is het nu een restcamp geworden met allure.

Namutoni ligt niet ver van de oostelijke ingang Von Lindequist van het Etosha National Park. Naast het kasteel ligt een waterhol' die 's avonds verlicht wordt, waardoor deze plek uitstekend geschikt is voor het spotten van wild.

Namutoni heeft een modern fushion restaurant, een steakhouse en een bar. Verder vindt u aan het plein een souvernirwinkel en een boekenwinkel. Namutoni heeft een zwembad. Restaurant, bar, zwembad, kiosk, souvenirwinkel, benzinestation. Via de receptie kunt u jeepsafari's boeken. Vanuit Namutoni worden ochtend, middag- en nachtsafari's georganiseerd.
Prijzen voor ochtend- en middagsafari's bedragen 500 N$ per persoon. Een nightdrive is 600 N$ per persoon.
Dieren spotten kunt u ook bij de verlichte waterplaats. Tenslotte is het ook leuk om door het historische fort te lopen.
Er zijn ook kampeerplaatsen met gezamelijke badkamer- en barbecuefaciliteiten.

De accommodatie bestaat uit de historische kasteelkamers en bungalows om het kasteel heen. Alle kamers zijn voorzien van airco. De kamers zijn sinds de verbouwing comfortabel en zelfs luxe te noemen. In totaal zijn er 24 2-persoonskamers, 20 bush chalets (2 bedden) en een camping.

Verzorging
Het restaurant is dagelijks open voor ontbijt, lunch en diner. Het verblijf in de 2-persoonskamers en de bush chalets zijn op basis van ontbijt.

Seizoenen
Het laagseizoen loopt van 1 november 2011 tot en met 31 mei 2012.
Het hoogseizoen begint op 1 juni 2012 tot en met 31 oktober 2012.

Safari's
De middag- en ochtendsafari kunnen geboekt worden voor 500 N$ per persoon. De nachtsafari kost 600 N$ per persoon. Kinderen tussen 6 en 12 jaar krijgen 50% korting. Kinderen jonger dan 6 jaar mogen niet mee op safari.

Prijzen
Camping p.p.p.n. N$ 100,00
Dubbelkamer p.p. (Laagseizoen) N$ 600,00
Dubbelkamer p.p. (Hoogseizoen) N$ 750,00
Chalet p.p. (Laagseizoen) N$ 750,00
Chalet p.p. (Hoogseizoen) N$ 900,00

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Onder 6 jaar mogen zij evenwel niet mee op de open jeep safari's die via de receptie zijn te boeken. Wel verblijven zij gratis.
Kinderen tussen 6 en 12 jaar krijgen 50% korting op zowel verblijf als entree.

Uw entree voor het Etosha Park kunt u niet bij de ingang afrekenen. Dit dient te gebeuren in ofwel Okaukuejo of Namutomi. Let er op dat uw toegangsbewijs lang genoeg geldig is. Als u het park later verlaat dan is aangegeven, kan het zijn dat u terug moet rijden naar de gate waar u bent binnengekomen.

Vanaf Twijfelfontein
Eerst rijdt u naar Khorixas. Dit kunt u doen door de D 2612 rechtsaf te nemen en door te blijven rijden tot u de krusing met de C39 krijgt. Ga hier dan rechts. U kunt echter ook de D 2612 linksaf nemen en na circa 35 kilometer linksaf te slaan op de D 2628. Deze komt ook uit op de C 39. Blijf deze volgen tot Outjo en sla hier linksaf de C 38 op richting de Anderssons Gate. Bij de Anderssons Gate kunt u uw reservering laten zien voor de accommodatie. U moet nog wel entree betalen. Namutomi is aan de andere kant van Etosha: u heeft dus nog wel een flinke rit voor de boeg. .

Vanaf Otjiwarongo
Vanaf Otjiwarongo volgt u de B1 via Otavi en Tsumeb richting Etosha. Rijdt door tot de Von Lindequist gate, betaal uw park fees en rijd door tot Namutoni, 12 kilometer het park in.


Kinderen kunnen zich in het zwembad. Onder begeleiding mogen ze natuurlijk ook bij de drinkwaterplaats zitten om naar het wild te kijken.

Namutomi heeft enkele chalets die geschikt zijn voor rolstoelen.

Adres:PO Box 2015
Plaats:Tsumeb, Etosha
Telefoon:+264(0)67-229 300
Fax:+264(0)67-229 306
E-mail adres:reservations@nwr.com.na
Website:www.nwr.com.na

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarnamibie.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Namibië!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links