Accommodatie

Sandcastle Apartments

Namibië > Namib Desert > De Kust > Swakopmund > Sandcastle ApartmentsSandcastle Apartments ligt in een mooie en rustige wijk van Swakopmund. De accommodatie biedt individueel ontworpen en ingerichte appartementen waar eigenaren Rainer & Silke u van harte welkom heten. Sandcastle is een ideaal verblijf als u langere tijd in Swakopmund moet zijn, maar ook voor de reiziger die het stof van campings en off road even van zich af wil schudden, is Sandcastle de ideale stopover. Sandcastle ligt slechts een paar minuten wandelen van de zee, heeft voldoende parkeergelegenheid en beschikt bovendien over braaifaciliteiten.

Sandcastle Apartments ligt in een mooie en rustige wijk van Swakopmund. Sandcastle is een ideaal verblijf als u langere tijd in Swakopmund moet zijn, maar ook voor de reiziger die het stof van campings en off road even van zich af wil schudden, is Sandcastle de ideale stopover. Sandcastle ligt slechts een paar minuten wandelen van de zee, heeft voldoende parkeergelegenheid en beschikt bovendien over braaifaciliteiten. Restaurants, winkels en bars in het centrum van Swakopmund liggen op 15 minuten loopafstand.

GPS Coordinaten: 22.663107 - 14.528861

De patio met braai van Sandcastle is een heerlijke plek om de avond door te brengen. Het kabbelen en ruizen van de zee is hier goed te horen. Op 3 minuten loopafstand liggen het strand en de wandelpromenade die naar de jetty leidt. Naar het centrum met diverse restaurants, winkels en bars is het 15 minuten lopen, of 3 minuten met de auto.
Het complex beschikt over internet, een alarmsysteem voor 'snacht, er is een wasgoedservice en creditcards worden geaccepteerd. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

De appartementen van Sandcastle zijn ruim opgezet en zijn elk op eigen manier ingericht. Zebra appartement is de kleinste van de vier met 40 m2 waar in 2 volwassenen met een kind (extra bed als optie) comfortabel kunnen verblijven. Elephant appartement is 45 m2 en biedt ruimte aan 2 volwassenen met maximaal 2 kinderen op extra bedden (extra bedden zijn optioneel). Lion is 51 m2 en biedt ruimte aan 2 volwassenen. Het grootste appartment is Atlantic met 95 m2. Hier kunnen 6 personen overnachten.
Alle kamers hebben een tegelvloer, kluisje, tv, eettafel en kitchenette voor zelfcatering. Er is een eigen opgang, een volledige badkamer ensuite en een slaapkamer met een kingssize of twinbed.

Verzorging
De tarieven zijn op basis van zelfcatering. Ontbijt is echter wel verkrijgbaar voor 70 N$ per persoon. Dit wordt opgediend tussen 07.30 en 09.30 uur. De tarieven gelden voor het gehele jaar.

Prijzen
Zebra, Elephant en Lion appartement per 2 p. p.n N$ 880,00
Atlantic - 3 kamer appartement per nacht (max 6 p. N$ 2.213,00

Vanaf Windhoek
Komend vanaf Windhoek rijdt u via de B2 Swakopmund binnen. Deze gaat over in de Sam Nujoma Avenue. Ga bij de 1e stoplichten rechts (op de hoek ziet u Cattycorner Shoprite). U komt nu in de Moses/Garoeb Street. Passeer CTM en neem de tweede straat links. U bent nu in de Tobias Hainyeko Street. Ga bij het eerste stoplicht rechtsaf de Welwitschia Street in, neem de 3e straat links - dit is Woker Street. Het tweede gebouw aan de linkerkant is Sandcastle.

Vanaf Walvisbay
Komend vanaf Walvis Bay rijdt u via de B2 de stad binnen. Rijdt door tot u bij de de Sam Nujoma Avenu komt. Ga hier rechts en volg de weg tot u de 6e straat links kunt. U ziet op de hoek een Shoprite. U komt nu in de Moses/Garoeb Street. Passeer CTM en neem de tweede straat links. U bent nu in de Tobias Hainyeko Street. Ga bij het eerste stoplicht rechtsaf de Welwitschia Street in, neem de 3e straat links - dit is Woker Street. Het tweede gebouw aan de linkerkant is Sandcastle.

Vanaf Henties Bay
Komend vanaf Henties Bay gaat u op de rotonde rechts af de Vrede Avneu in. Neem de 1e straat links. U ziet hier een Shell benzinestation. U bent nu in Welwitschia Drive. Neem de 4e straat (niet de derde!) rechts. U komt nu in Woker Straat. Het 2e gebouw aan de linkerkant is Sandcastle.


Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Drie van de vier appartementen zijn geschikt voor een verblijf met kinderen.

Contactpersoon:Rainer Lisec
Adres:Woker Street 4
Plaats:Swakopmund - Vineta
Telefoon:+264 (64) 403 632
Fax:+264 (0)88 614230
Mobiel:+264 (0)81 7553651
E-mail adres:mail@sandcastle-swakopmund.com
Website:www.sandcastle-swakopmund.com

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarnamibie.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Namibië!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links