Accommodatie

Sesriem Camping Site

Namibië > Namib Desert > Namib & Sossusvlei > Sesriem > Sesriem Camping SiteBij de ingang Sesriem van het Namib-Naukluft park ligt een camping met 24 staanplaatsen. De camping ligt ideaal om de excursie naar Sossusvlei te maken. Bovendien ligt net buiten het toegangshek de lodge Sossusvlei dat over een restaurant, bar en zwembad beschikt.

Aan de ingang Sesriem van het nationale park Namib Naukluft en daarmee zeer strategisch voor het maken van excursies naar Sossusvlei.

De camping zelf beschikt alleen over een klein toiletblok met douche, maar de lodge Sossusvlei dat net buiten het park staat, heeft een restaurant en bar waar u kunt eten. Ook is er een zwembad waar meestal tegen betaling gebruik van gemaakt kan worden.
Bij het ingangskantoor is een benzinestation waar brandstof en water verkrijgbaar is.

In totaal heeft de camping 24 staanplaatsen voor campers, tentjes en 4WD met daktenten. Per campingplaats mogen niet meer dan 8 personen overnachten.

Verzorging
Geheel zelfvoorzienend. Sesriem heeft geen winkel, dus u dient alles vooraf in te kopen en mee te nemen. De kosten voor het kamperen vallen uiteen in een bedrag voor de campingplaats en een bedrag per persoon per nacht.

Prijzen
Camping p.p.p.n. N$ 130,00

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Onder 6 jaar verblijven ze gratis. Tussen 6 en 12 jaar wordt 50% korting gegeven.

Vanaf Naukluft National Park
Rijdt vanaf Naukluft Campsite terug naar de D854 en sla rechtsaf richting Sesriem / Sossusvlei. Bij de T-splitsing slaat u rechtsaf de C19 op richting Sesriem en vervolgens gaat u na 27 km weer linksaf. Vanaf hier is het nog 12 km naar Sesriem Campsite.


Adres:In het Namib-Naukluft Park, bij Sesriem Canyon 63 km vanaf Sossusvlei
Plaats:Sesriem
Telefoon:+264(0)61-285 7200
Fax:+264(0) 61-224 900
E-mail adres:reservations@nwr.com.na
Website:www.nwr.com.na

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarnamibie.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Namibië!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

De camping Sesriem ligt ideaal als uitgangspunt voor excursies naar Sossusvlei.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links