Accommodatie

Sossus Dune Lodge

Namibië > Namib Desert > Namib & Sossusvlei > Sesriem > Sossus Dune LodgeSossus Dune Lodge is de enige lodge binnen het Namib Naufkluft National Park. De lodge, die behoort tot Namibia Wildlife Resorts, is luxe en van alle gemakken voorzien. Bij een verblijf in deze lodge heeft u als groot voordeel dat u voor zonsopgang al mag vertrekken naar de 60 kilometer verder gelegen Sossusvlei.

Sossus Dune Lodge ligt als enige lodge binnen het Namib Naukluft Park, een aantal kilometer vanaf de ingang van het park bij Sesriem.

In het centrale deel van de lodge bevindt zich de receptie en het restaurant waar alle maaltijden worden geserveerd. Via de receptie kunt u excursies boeken met ervaren Sossusvlei-gidsen die u veel kunnen vertellen over het fragiele ecosysteem. Een excursie naar Sossusvlei kost 500 N$ per persoon. Ook de natuurrit door het park en de excursie naar Elim-duin kosten elk 500 N$ per persoon. Een begeleide wandeltocht naar Sesriem is N$ 250 per persoon. Kinderen tussen 6 en 12 jaar krijgen 50% korting.

Luxe accommodatie in 25 ruime chalets, gebouwd op palen, die ingericht zijn met een twin-bedden, en-suite badkamer, thee- & koffiefaciliteiten en een koelkastje. Vanuit de grote glazen wanden is er een fantastisch uitzicht over het landschap. Elke lodge heeft bovendien een veranda.
Twee bruidsuites met een 2 persoonsbed met een eigen paviljoen waar het zowel overdag als 's avonds prettig toeven is.

Verzorging
Het verblijf in Sossus Dune Lodge is op basis van ontbijt en diner.

Seizoenen
Het laagseizoen loopt van 1 november 2011 tot en met 31 mei 2012.
Het hoogseizoen begint op 1 juni 2012 tot en met 31 oktober 2012.

Prijzen
Dune Chalet p.p. (Laagseizoen) N$ 1.100,00
Dune Chalet p.p. (Hoogseizoen) N$ 2.200,00
Bruidssuite p.p. (Laagseizoen) N$ 1.400,00
Bruidssuite p.p. (Hoogseizoen) N$ 2.800,00

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, maar er zijn geen speciale voorzieningen.

De boekingen dienen gedaan te worden bij Namibian Wildlife Resort (NWR), telefoon: +264 (0)61 285 7200.

Vanaf Keetmanshoop
Volg de B1 richting Mariental. Net voor Mariental neemt u de afslag B19 en volg deze weg via Maltahöhe en Zaris naar Sesriem. Bij Sesriem rijdt u door de gate en slaat dan linksaf richting Sesriem Canyon. U vindt Sossus Dune Lodge na ca. 4 km.

Vanaf Spreetshoogte Nature Reserve
Vanaf Spreetshoogte neemt u de C24 tot bij Nauchas en slaat dan linksaf de D1275 in en rijdt de pas helemaal over totdat u de aansluiting met de C14 bereikt. U slaat linksaf de C14 in en blijft die volgen tot in Solitaire.Vanaf Solitaire neemt u de C19 naar Sesriem. Net voor Sesriem is er weer een T-splitsing. U slaat rechtsaf de C 27 (Voorheen D826) in en rijdt naar Sesriem.
De tweede mogelijkheid is om via de Remshoogtepas te komen. Bij Spreetshoogte/Nauchas blijft u dan op de C 24. Deze komt uit op de C14, zo'n 20 kilometer ten zuiden van Solitaire. Ga hier links de C19 op totdat u bij de afslag naar Sesriem komt. Ga links waarna u een paar kilometer verder de toegeng krijgt.

Vanaf NamibRand Nature Reserve
Volg vanaf Namib Rand Natrue Reserve de C27 richting Sesriem/Solitaire. Blijf deze weg volgen tot u linksaf het terrein van de Sossusvlei/Namib receptie op kunt. Meldt u bij de receptie om daarna het park in te rijden naar sossus Dune Lodge.

Vanaf Swakopmund
Volg de B2 naar Walvis Bay. In Walvis Bay neemt u de C14 richting Solitaire. U passeert onder andere de Kuiseb Pass. Vanaf Solitaire neemt u de C19 naar Sesriem. Net voor Sesriem is er weer een T-splitsing. U slaat rechtsaf de C27 in en rijdt naar Sesriem. Vanaf Sesriem rijdt u naar de toegang van het park en de Sossus Dune Lodge.


Adres:Binnen Namib-Naukluft-Park, 4km vanaf Sesriem Gate richting Sesriem Canyon
Plaats:Sesriem
Telefoon:+264(0) 61-285 7200
Fax:+26(0)61- 224 900
E-mail adres:reservations@nwr.com.na
Website:www.nwr.com.na

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarnamibie.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Namibië!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Sossus Dune Lodge is de enige lodge binnen het Namib Naukluft park. Als u hier verblijft, mag u voor zonsopgang en na zonsondergang nog in het park rijden zodat u de werkelijke stilte van Sossusvlei kunt ervaren.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links