Accommodatie

Vondelhof Guesthouse

Namibië > Centraal Namibië > Windhoek Regio > Windhoek > Vondelhof GuesthouseVondelhof is een klein, gezellig en informeel guesthouse, waar persoonlijke aandacht centraal staat. Het ligt in een rustige wijk aan de rand van het stadcentrum. Met 5 minuten lopen bent u in het hartje van de stad. Vondelhof wordt door een Nederlandse gerund.

Vondelhof ligt in een rustige wijk aan de rand van het stadcentrum. Met 5 minuten lopen bent u in het hartje van de stad.

GPS Coordinaten: 22.56882 S/ 17.07749 E

Rond het zwembad en in de tropische tuin is het heerlijk vertoeven en kinderen kunnen zich uitleven op de trampoline en de speel- en klimwerktuigen. Gasten kunnen in contact blijven met de buitenwereld via fax, e-mail en wireless Internet. Voor degenen die geen laptop bij zich hebben is een computer beschikbaar in de receptie.

U kunt uw auto veilig parkeren terwijl erop enkele minuten afstand 2 restaurants liggen. Verder is het mogelijk via de receptie transfers naar de luchthaven te regelen. Er is tevens een wasgoedservice.

Vondelhof is een klein, gezellig en informeel guesthouse, waar persoonlijke aandacht centraal staat.
Alle 8 kamers zijn net even anders en met een Afrikaans tintje ingericht. Sommige hebben een eigen patio of een dakterras. Andere zijn meer ingericht voor zakenmensen en hebben een bureau, en weer andere zijn geschikt voor families en staan met een tussendeur met elkaar in verbinding.
We hebben zeven 2-persoonskamers en één 3-persoonskamer. Sommige kamers staan met elkaar in verbinding en kunnen als familiekamer worden gebruikt (4 tot 5 personen). Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche. Eén kamer heeft een bad. Verder beschikken de kamers over TV, telefoon, kluisje, klamboe, mini-bar, ventilator en gelegenheid om koffie/thee te zetten.

Verzorging
Ons continentale ontbijtbuffet is inbegrepen in het verblijf en wordt geserveerd tussen 07.00 en 09.00 uur. U kunt ook een Engels ontbijt (met eieren en spek) krijgen als u dat wilt, daarvoor betaalt u slechts N$17,50 extra. Lunch is ook verkrijgbaar tussen 11.00 en 15.00 uur. De prijzen variëren tussen N$ 17,50 tot N$ 45 per persoon.

De prijs voor een familiekamer is alleen op aanvraag, aangezien dit afhankelijk is van het aantal personen en leeftijd van kinderen.

Prijzen
Dubbelkamer p.p. N$ 450,00
Twin-kamer p.p. N$ 450,00

Als u tussen januari en juni verblijft bij Vondelhof ontvangt u 10% korting op de accommodatie. Verblijft u in deze periode een week of langer aaneengesloten bij ons, dan ontvangt u 20% korting op uw accommodatie.

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Kinderen onder de 2 jaar verblijven gratis en kinderen tussen de 2 en 11 jaar verblijven voor R140.

Vondelhof wordt door een Nederlandse gerund.
Zowel Mastercard als Visa creditcard worden geaccepteerd. Prijzen zijn geldig van 1 november 2011 tot en met 31 oktober 2012.

Vanaf Mariental
U nadert Windhoek op de B1. Deze gaat automatisch over in Auas Road en Hosea Kutako Drive. U negeert de naamsveranderingen en blijft rechtdoor rijden tot de kruising met Sam Nujoma Drive. U steekt deze kruising over en neemt vervolgens de eerste straat links (Puccini Street). U vindt Vondelhof aan de rechterzijde op nummer 2.

Vanaf Windhoek Luchthaven
U nadert Windhoek via de B6. Als u Windhoek binnen rijdt, komt u bij een T-kruising. Hier slaat u rechtsaf (Sam Nujoma Drive) en blijft deze weg volgen totdat u bij een spoorbrug komt. Bij de verkeerslichten bij de spoorbrug slaat u rechtsaf (Hosea Kutako Drive) en u neemt de eerste straat naar links (Puccini Steet). U vindt Vondelhof aan de rechterzijde op nummer 2.

Vanaf Waterberg Plateau
U nadert Windhoek via de B1/Western Bypass. U neemt de afslag naar het internationale vliegveld Hosea Kutako. Onderaan de afslag slaat u linksaf (Sam Nujoma Drive). Bij de kruising met Hosea Kutako Drive (voor de spoorbrug) slaat u linksaf. U neemt de eerste straat links (Puccini Street) en u vindt Vondelhof aan de rechterzijde op nummer 2

Vanaf Tsaris Mountains
Vanaf Zebra River Lodge kunt u rechtsaf of linksaf de D850 op. Gaat u rechtsaf dan slaat u na enkele kilometers linksaf de D855 op naar Büllsport. Als u linksaf gaat, dan gaat slaat u bij de splitsing met de D854 rechtsaf ook naar Büllsport. Vanaf Büllsport gaat u verder over de D1206 via Rietoog naar Klein Aub. Vanaf hier gaat u verder over de C24/ MR47 naar Rehoboth.

U kunt ook op 38 kilometer voor Rehoboth linksaf slaan en dan na enkele kilometers de D1282 volgen naar rechts. Deze volgt u dan totdat u aansluit op de C26. U komt nu over de Kupferberg Pas Windhoek binnen gereden. Zie ook pagina 63 van uw Namibia Road Atlas.

Routebeschrijving naar Vondelhof Guesthouse:
U nadert Windhoek op de B1. Deze gaat automatisch over in Rehoboth Road en Hosea Kutako Drive. U negeert de naamsveranderingen en blijft rechtdoor rijden tot de kruising met Sam Nujoma Drive. U steekt deze kruising over en neemt vervolgens de eerste straat links (Puccini Street). U vindt Vondelhof aan de rechterzijde op nummer 2.


Kinderen kunnen zich uitleven op de trampoline en de speel- en klimwerktuigen. Voor de kleintjes is er een opvouwbaar kinderbedje.

Er zijn geen speciale voorzieningen voor gehandicapten.

Contactpersoon:Yvonne Schadee
Adres:2. Puccini Straat
Postcode:9000
Plaats:Windhoek-West
Telefoon:+264 (0)61 - 248 320
Fax:+264 (0)61 - 240 373
E-mail adres:reservations@vondelhof.com
Website:www.vondelhof.com

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarnamibie.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
Ik wil gebruik maken van de actie van deze accommodatie
 

Fotogalerij

Namibië!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Even op safari kan in Daan Viljoenspark, 20 minuten buiten de stad.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links