Accommodatie

Vreugde Guest Farm

Namibië > Noord-Namibië > Etosha en omgeving > Outjo > Vreugde Guest FarmVreugde Guest Farm is een kleinschalige accommodatie strategisch gelegen ten opzichte van Etosha National Park. De Farm wordt gerund door de 3 generaties Brand familie. Danie en Elsie wonen al op de farm sinds 1974. Hun zoon Danie en zijn vrouw Rachel, die voorheen werkten in Etosha, zijn vanaf 2010 ook op de farm komen wonen en werken. Vreugde Guest Farm biedt u een warm welkom met vriendelijk gastheerschap tegen een betaalbare prijs. Vreugde is verder ook nog steeds een werkende schapen- en rundveeboerderij.

Vreugde Guest Farm is gelegen op slechts 30 minuten rijden vanaf of naar Etosha National Park. Op circa 40 kilometer ten zuiden van de Andersson Gate en op circa 60 kilometer vanaf Outjo in het zuiden.

Uw verblijf is op basis van ontbijt en diner welke worden geserveerd in de algemene ruimte van de boerderij. Maaltijden zijn typische Namibische boerderij maaltijden. Drankjes en andere extra's betaalt u ter plaatse nog extra. Geniet van een drankje in de mooie tuin, in de met riet gedekte lapa of bij het zwembad.
Andere faciliteiten zijn:
 • Dagelijkse schoonmaak van de kamers
 • Wasservice op aanvraag
 • Zwembad
 • Bar
 • Restaurant
 • Telefoon en Internet voor de gasten
 • Credit cards worden geaccepteerd
 • Transfers vanaf het vliegveld mogelijk

De accommodatie is comfortabel, landelijk en kleinschalig. Er zijn in totaal 7 kamers waarvan 5 twinkamers, 1 dubbelkamer en 1 familiekamer. Alle kamers hebben een en-suite badkamer met douche. De kamers hebben verder een kluisje en een ventilator.

Verzorging
Verblijf is op basis van ontbijt en diner. Geniet van de echte farm maaltijden van gastvrouw Elsie. Het diner nuttigt u samen met de hele familie Brand. Zo hoort u bijvoorbeeld veel verhalen van de geschiedenis van Namibie, de natuur zoals natuurlijk Etosha in deze omgeving en hoe de familie hier leeft.

Ontbijt wordt geserveerd tussen 05.30 en 09.30
Lunch wordt geserveerd tussen 12.00 en 14.00 (niet in de prijs inbegrepen)
Diner wordt geserveerd tussen 18.30 en 20.30

Prijzen
1-persoonskamer N$ 840,00
Dubbelkamer p.p. N$ 750,00
Twin-kamer p.p. N$ 750,00
Familiekamer p.p. N$ 750,00
Kinderen N$ 375,00

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Kinderen onder 6 zijn gratis. Kinderen tussen 6 en 13 betalen de helft van de prijs. Kinderen vanaf 13 jaar batelen volwassen prijs.

Winnaar van de HAN Gold Award voor 5 jaar.

Vanaf Outjo
Vanaf Outjo rijdt u nog 60 kilometer door op de C38. dan slaat u linksaf op de D2710. Na 9 kilometer op de D2710 vindt u Vreugde Guest Farm aan uw linkerkant.

Vanaf Andersson Gate (Etosha NP)
Vanaf de Andersson Gate van Etosha rijdt u zuidwaarts op de C38. Na 40 kilometer slaat u rechtsaf de D2710 op. Na 9 kilometer vindt u Vreugde Guest Farm aan uw linkerkant.


Contactpersoon:Rachel Brand
Adres:P.O.Box 124
Postcode:9000
Plaats:Outjo
Telefoon:+264 67 687 132
Fax:+264 88 636 664
Mobiel:+264 81 210 7693
E-mail adres:info@vreugdeguestfarm.com
Website:www.vreugdeguestfarm.com

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Namibië.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarnamibie.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Namibië!

 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Maak kennis met het leven van de familie Brand die naast de Guest Farm ook nog de boerderij runnen. Maak bijvoorbeeld eens een wandeling met de eigenaar over het erf.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links