Excursie

Keetmanshoop Museum

Namibië > Zuid-NamibiĆ« > Kalahari-Zuid > Keetmanshoop > Keetmanshoop MuseumIn de voormalige missiekerk in Keetmanshoop is tegenwoordig een museum gevestigd. De kerk is in 1890 door een sterke vloed verwoest en daarna weer opgebouwd. Het gebouw is nu een monument.
In het museum is een tentoonstelling over de geschiedenis van de stad en de omgeving. Zo is er in de tuin een Nama hut gebouwd naast een ossenwagen. Binnen vindt u overigens tevens een aantal kunstvoorwerpen. Natuurlijk is het binnen ook interessant vanwege de overblijfselen van de kerkelijke tijd zoals de kansel. Het museum is geopend van maandag tot vrijdag tussen 07.00 - 12.30 en 13.30 - 16.30 uur. Toegang is gratis, maar een bijdrage wordt op prijs gesteld.

Vanuit Zuid-Namibie komt u via Warmbaderstreet de stad ingereden. Op de kruising met ondermeer het postkantoor, een monument en de politie gaat u linksaf de Kaiser Street in. Het museum ligt net na de eerste weg links.

Startplaats:Keetmanshoop
Adres:Kaiser Street
Plaats:Keetmanshoop
Telefoon:+264 (0)63 221 256
Prijs volwassenen:0,00
Prijs kinderen:0,00


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarnamibie.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Namibië!


Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Het museum geeft een mooie indruk van de geschiedenis in Keetmanshoop: er is een Nama-hut, oude machinerie en paardenwagens en andere gebruiksvoorwerpen. Bovendien is het museum gevestigd in een nog originele missiekerk.