Excursie

Mola Mola Marine Cruises

Namibië > Namib Desert > De Kust > Walvisbay > Mola Mola Marine CruisesZeehonden, walvissen en vogels: u beleeft de oceaan op een cruise vanuit de haven van Walvisbay. De tocht vindt elke ochtend plaats om 09.00 uur. Check in is om 08.45 uur. Een snack is inbegrepen in de tour. De schipper weet altijd weer veel te vertellen over het zeeleven en met een beetje geluk schuift de huiszeehond ook nog even aan boord. U moet wel vooraf reserveren. Voor vertrek kunt u een koffie drinken in het nieuwe restaurant Anchors.

Komend vanaf Swakopmund en vanaf de Sossusvlei rijdt u Walvisbay binnen via de rotonde met de 18th Street. Rijdt hier rechtdoor over de Union Street tot u vanzelf met de bocht mee naar rechts wordt genomen. U ziet na de eerste kruising de lagune links van u liggen. Steek over en ga bij de volgende kruising linksaf de Esplanade op. Rijdt door tot de T-splitsing, waar u het kantoor van Mola Mola tegenover u ziet. Rechts ziet u een parkeerplaats.

Startplaats:Walvisbay
Contactpersoon:Elzanne
Adres:Atlantic Street/Esplanade
Plaats:Walvisbay
Telefoon:+264 (0)64 - 205 511
Fax:+264 (0)64 - 207 953
Mobiel:+264 (0)81 - 127 2522
E-mail adres:Enquiry@Mola-Namibia.com
Website:www.mola-namibia.com
Prijs volwassenen:370,00
Prijs kinderen:185,00


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarnamibie.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Namibië!


Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

In juli 2008 is de nieuwste boot van Mola Mola te water gelaten. Kalina is een 12,5 meter lange catemaran geschikt voor 20 - 25 passagiers. Kalina is de 7e boot van Mola Mola die alle een dolfijn- of walvisnaam hebben gekregen. Kalina is als eerste orka in 1985 in een Florida's dolfinarium geboren. Voor een vroege koffie kunt u tercht bij de coffeeshop Anchors. In het kantoor van Mola Mola kunt u nu ook Township Tours boeken.