Excursie

Sasendle Adventure Tours

Namibië > Centraal NamibiĆ« > Windhoek Regio > Windhoek > Sasendle Adventure ToursEen levenslange droom is overgegaan in een passie; voor de grote open ruimte en het gevoel van volledige vrijheid. Om werkelijk alle aspecten van de natuur te ervaren, te voelen en te ademen. Deze passie voor het buitenleven heeft zich vertaald in Sasendle Adventures. Het zal ons een groot plezier doen om de rauwe schoonheid van de natuur, de stilte van de woestijn, de ongekende varieteit van landschappen en culturen van Namibie en Zuid Afrika met u te delen en zo ook uw wens in vervulling te laten gaan.

twee mooie voorbeelden van touren vindt u in het kort op deze pagina en staat uitgebreid beschreven op onze website. Ook is het mogelijk om uw droomreis op maat samen te stellen.
Cape Town to Namibia Explorer 2009 is een tour van 13 dagen die wordt uitgevoerd in een 4x4 voertuig. In deze tour zult u een aantal bekende natuurverschijnselen en parken bezoeken zoals de bloemenpracht van Namaqualand, de prachtige Fishriver Canyon, een bezoek aan Sossusvlei en de Namib woestijn maar ook de wellicht wat minder bekende bergwoestijn van Richtersveld, het spookstadje Kolmakskop (waar 100 jaar geleden eerste diamanten zijn gevonden) en de Erongo Bergen met historische rotstekeningen zult u in deze tour terugvinden. Deze tour begint in Kaapstad en eindigt in Windhoek tenzij u ervoor kiest om na 2 dagen rust mee te gaan met de 9 daagse Windhoek-Kalahari_Namaqualand- Cape Discovery mee te gaan !

U neemt de N 1 in Noordelijke richtin g naar Parl en slaat linksaf bij de afslag McIntyre. Sla vervolgens rechtsaf bij Panorama Hospital en nogmaals rechtsaf bij het BP tankstation. U vindt ons op nummer 28 van Panorama street.

Startplaats:Windhoek
Adres:28, Panorama Street, Panorame, Parow
Plaats:Windhoek
Telefoon:+27(0)21 911 2275
Fax:+27(0)21 430 7890
Mobiel:+27(0)82 888 9643 of +27(0)84 800 8300
E-mail adres:info@sasendle-adventures.com
Website:www.sasendle-adventures.com


Direct boeken?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Gewenste datum:
Gewenst tijdstip:
Locatie:
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de excursie verstuurd en niet naar opreisnaarnamibie.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Namibië!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

De Namibia Kalahari Kalahari discovery 2009 is een tour van 9 dagen die ook wordt uitgevoerd in een 4x4 voertuig. In deze tour kunt u kennismaken met het prachtige landschap van de Kalahari woestein dat bekend staat om zijn rode duinen. We zullen aan de Namibische kant het Kgalagadi (Kalahari) Trans Frontier Park binnengaan. Ondanks het zeer droge klimaat heeft de Kalahari een heel divers en overvloedig dierenleven. Wanneer we het park verlaten zullen we ook Augrabies Falls National Park bezoeken en via de Noord Kaap terugrijden richting Kaapstd. De laatste nacht verblijven we in Clanwilliam waar u kunt genieten van een optionele welzijnsbehandeling.