Over deze websiteNamibië is een fantastisch land. De kleuren van dit woestijnland zijn overweldigend, de ruimte immens, de culturen indrukwekkend. Wij kunnen niet anders dan u daarvoor enthousiast maken.  Ervaar de mooie natuur, ruimte, gastvrijheid, hartelijkheid en uitstekende keuken. Gecombineerd met een wegennetwerk dat deels uit asfalt en deels uit goed bijgehouden gravelwegen bestaat, is Namibië een land waar je makkelijk een reis naar eigen wensen uit kunt stippelen en maken.

Deze website helpt  bij het samenstellen van die reis. Er staat een schat aan informatie over de hele site. Om niet te verdwalen geven we hierbij een paar tips hoe je het makkelijkste je weg vindt:
 • Makkelijk is de lijst met highlights: deze moet u in elk geval gezien hebben in Namibië. Vanuit de highlights is het mogelijk om door te klikken naar de genoemde plaats of bestemming.
 • Als u zich liever niet door highlights laat leiden en nog niet zoveel van Namibië weet, kunt u het beste vanuit de landkaart werken via een provincie naar een streek en per streek foto's en informatie bekijken. Onder de plaatsen zijn accommodaties en excursies opgenomen. Sla de leukste plekjes en accommodaties in uw reiskoffer op - heel handig als je na een paar dagen  verder gaat met het uitstippelen van de reis.
 • Wel een lijstje met plaatsen die u wilt zien? Ga dan naar de pagina streken & plaatsen in het menu, of de pagina accommodaties en zoek wat u nodig heeft. Verzamel de accommodaties en excursies in de reiskoffer.
 • Bestel een accommodatieboekje waarin alle accommodaties zijn opgenomen inclusief routebeschrijving en prijzen.
 • Weet u het echt niet meer? Boek dan een travelconsult. In een 2 uur durend gesprek komen alle voor- en nadelen aan bod van de geplande route en geven wij uitgebreid advies. U krijgt van ons daarna een routeboekje waarin uw ideale reis wordt gevolgd en voorzien van informatie.

De site OpReisNaarNamibie.nl is onderdeel van Gemsbok Reizen uit Ammerzoden. Gemsbok Reizen organiseert al vanaf 1999 groeps- en individuele reizen door Zuid-Afrika, Namibië en Botswana. Deze reizen kenmerken zich door een afwisselende balans in cultuur, ontmoeten van mensen, natuur, goede keuken en interessante activiteiten.

Onze reizigers krijgen een routeboekje mee voor onderweg waarin de reis op maat wordt gevolgd en heel veel informatie bevat. Voor dit routeboekje heeft Gemsbok Reizen in 2009 de Ubuntu Award van het Zuid-Afrikaans toerisme bureau gewonnen als de beste kennisverstrekkende reisorganisatie in Nederland.

Deze gedetailleerde kennis over Namibië vormt de basis van www.opreisnaarnamibie.nl

Wat is leuker dan je eigen reis helemaal zelf samenstellen?

De informatie vind je op deze site. Als je bent geregistreerd, kun je al die informatie ook nog eens opslaan in je eigen persoonlijke reiskoffer. Als eenmaal de route vast staat, boek dan zo'n leuke accommodatie. Voer het formulier in dat direct naar de accommodatie wordt verstuurd.

Boekt u liever niet zelf? Dan kunt u dit door een Nederlandse touroperator of agent laten verzorgen, waaronder Gemsbok Reizen. Als u de boeking via Gemsbok Reizen wilt doen, kunt u daarvoor het formulier (bereikbaar via het colofon) waarop u het volgende kunt aangeven: uw volledige namen, adres, e-mail adres en telefoonnummer de accommodatie waar u wilt overnachten (naam en plaatsnaam), evenals vermelding van het eventueel gewenste type kamer. U kunt hier ook aangeven welke alternatieve kamer u zou willen boeken. Om misverstanden over data te voorkomen, hanteren wij de volgende wijze waarop u de data moet invullen. Wij vragen u aan te geven: Het totaal aantal nachten in deze accommodatie De data waarop u daar verblijft. Dit wordt vermeld als: de nachten van … (bijvoorbeeld, de nachten van 1, 2 en 3 juni)

Als wij uw formulier hebben ontvangen, gaan wij de boeking voor u regelen. Indien de boeking akkoord komt, sturen wij u de bevestiging/factuur toe. Na betaling van het totale bedrag sturen wij u direct een voucher toe. Voor het maken van een boeking rekenen wij € 15,00 boekingskosten per accommodatie. Voor excursies en restaurants rekenen we € 10,00 per boeking. U hoeft nu geen lange e-mail sessies (of telefonische sessies) te voeren met de accommodatie naar keuze. Dit regelen wij voor u. Bovendien regelen wij de betaling naar Zuid- Afrika. U heeft geen buitenlandse bankkosten. U hoeft evenmin uw creditcard details te geven. Uw betaling aan ons is gewoon via de Nederlandse bank. Bovendien zijn wij bij de SGR geregistreerd.

Indien de accommodatie vol is, sturen wij u het bericht dat de boeking niet akkoord is. U kunt vervolgens een nieuwe opdracht geven.

Fotogalerij

Namibië!

 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Interessante links